Türk Futbolunun İlk Amigolarından Vefat Etti

AMİGO ORHAN’IN VEFATI

Eskişehir’de futbolun sembol isimlerinden biri olarak kabul edilen ve “Amigo Orhan” lakabıyla tanınan Orhan Erpek’in hayatını kaybettiği bildirildi. Eskişehirspor, bu acı haberi resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Paylaşılan mesajda, “Kulüp tarihimizin en değerli ve efsane isimlerinden, Türk futbolunun ilk amigosu Amigo Orhan’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Orhan Erpek’e Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, merhumun sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz” sözleri yer aldı.

UNUTULMAZ OLAY YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Amigo Orhan’ın, Belçika mağlubiyetinden sonra Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli’yi dışarıda bekleyip, kendisini görünce ona bir kafa atması hafızalardan silinmedi. Bu dikkat çekici olay, Orhan Erpek’in vefatıyla birlikte tekrar hatırlandı. Yıllar sonra katıldığı bir programda Mustafa Denizli, Amigo Orhan’ı takım otobüsünden kovduğunu, bu nedenle Orhan’ın kendisine kafa attığını anlattı.

DENİZLİ’NİN AÇIKLAMALARI

Olayın başlama anını Mustafa Denizli şöyle anlattı: “Bu arkadaşlar daha önce milli takım otobüsüyle antrenmanlara gidenler. Ne alakaysa? Amigoymuş, antrenmana gitmek için takımla birlikte otobüste bulunmuş. Otelden çıktım, baktım otobüsün içinde bu var. ‘Senin ne işin var?’ dedim. ‘Ben amigoyum’ dedi. ‘Dedim in aşağıya, senin ne işin var burada?’ böyle başladı.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.