Tuzla’da Trafik Kazasında Genç Doktor Hayatını Kaybetti

İSTANBUL TUZLA’DA TRAFİK KAZASI CAN ALDI

İstanbul Tuzla’da sabah saatlerinde meydana gelen bir trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza, saat 05.30 sıralarında TEM Otoyolu Orhanlı gişelerinde gerçekleşti. Ankara yönünde ilerleyen Semih Savran’ın sürücülüğünü yaptığı otomobil aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek gişelerdeki beton bariyerlere çarptı.

SOSYAL HİZMET EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. İtfaiye ekipleri, demir yığınına dönen araçta sıkışan Savran’ı yarım saatlik bir çalışma sonucunda kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, 27 yaşındaki Semih Savran’ın Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği belirtildi. Savran’ın asistan doktor olarak görev yaptığı öğrenildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Uefa’dan Arda Turan’ın Türkiye Talebine Olumsuz Yanıt

Shakhtar Donetsk'in Teknik Direktörü Arda Turan'ın Türkiye'de maç oynama isteğine UEFA'dan yanıt verildi.

Kira Artış Oranı Mart Ayında Belirlendi

Şubat ayında enflasyon, yıllık bazda yüzde 31,53 olarak kaydedildi ve bu durum kira artış oranlarının güncellenmesine yol açtı.

Emeklilerin Zamı İçin Enflasyon Verileri Kritik

Şubat ayı enflasyon verileri açıklandı, böylece SGK ve BAĞ-KUR emeklilerine yapılacak zam oranları netlik kazandı. Milyonlarca emekli bu gelişmeyi bekliyordu.

İstanbul’daki Kadın Cinayetleri Bolu’da Aydınlatıldı

İki kadın cinayeti, İstanbul'da 10 yılın ardından Bolu'da bulunan kemik parçaları ve sigara izmaritleri sayesinde çözüldü. Katillerin kimlikleri belirlendi.

İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den Acı Fotoğraf Açıklaması

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail'in okula düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden çocukların mezarlarının fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşarak duruma dikkat çekti.