Twiter’ın anasayfasında radikal değişiklik

Twitter'a üye olmayanlar veya hesabına giriş yapmayanlar da bu sabah itibariyle Twitter dünyasında neler olduğunu ana sayfadan takip edebilecek. 
Sosyal medya devi Twitter bugünden itibaren anasayfasında radikal bir değişikliğe gitti. İlk etapta ABD'de devreye giren yeni Twitter ana sayfasının en önemli özelliği ise Twitter'a üye olmayanların da artık ana sayfa üzerinden Twitter aleminde çok konuşulan tweet'leri görebilecek olması…
Twitter.com'a giren kullanıcılar ilk olarak oyuncuların, TV programlarının ve bunun gibi farklı kategorilerdeki içerikleri ekrana getiriyor. Bunlardan birine tıkladığınızda ise ilgili tweet'ler karşınıza çıkıyor.

ÖNCE ABD SONRA DİĞER ÜLKELER

Şimdilik ABD'de görüntülenen yeni ara yüzün çok yakında diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

MSB’den Yeni Komando Tugayı Kurulumu Açıklandı

Savunma Bakanlığı, yeni komando tugaylarının, güncel tehditler ve modern harekat anlayışlarıyla oluşturulacağını duyurdu. Bu yapı, mevcut organizasyonlardan farklılık gösterecek.

Uçak Bileti Fiyatları Tavan Fiyat Artışıyla Yükseldi

Savaş nedeniyle artan jet yakıtı fiyatları, uçak biletlerine yansıdı. Özellikle son dakikada alınan biletlerde belirgin zamlar gözlemleniyor.

Avrupa Birliği’nden Çocuklar İçin Yaş Doğrulama Uygulaması

Avrupa Birliği, çocukları internette korumak amacıyla yaş doğrulama sistemi üzerinde çalışıyor. Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, sistemin yakın zamanda devreye gireceğini açıkladı.

Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi Yükselişle Tamamladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,35 artışla 14.252,38 puanda kapatırken, toplam işlem hacmi 172,5 milyar lira olarak kaydedildi.

Trump’tan Çarpıcı Açıklamalar: İran Savaşına Zorunlu Müdahale

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la ilgili açıklamalarında, "İran savaşı kaçınılmaz hale geldi ve askeri operasyon gerçekleştirmek zorunda kaldım." ifadelerini kullandı.