Uefa’dan Alvarez’in Penaltısıyla İlgili Açıklama

UEFA’DAN AÇIKLAMA

UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde gerçekleşen Atletico Madrid ile Real Madrid maçı sonrasında bir açıklama yaptı. Bu açıklamada, Julian Alvarez’in iptal edilen penaltısı ile ilgili Atletico Madrid’in resmi bir başvuru yaptığı duyuruldu. UEFA’nın belirttiğine göre, Alvarez’in penaltı vuruşundan önce destek ayağı topa temas etti.

VAR UYARMALIYDI

Yapılan resmi açıklamada, “Atletico Madrid, Real Madrid maçının ardından Julian Alvarez’in iptal edilen penaltı pozisyonuyla ilgili UEFA’ya resmi olarak başvuru yapmıştır. Alvarez, penaltı vuruşundan önce destek ayağıyla -minimum düzeyde olsa da- topa temas etmiştir. Mevcut kural uyarınca, VAR’ın hakemi uyarak golün iptal edilmesini söylemesi gerekiyordu” ifadelerine yer verildi.

KURAL DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN GÖRÜŞMELER

Bunun dışında UEFA, penaltılarda çift vuruşlar için yeni bir düzenleme yapma hazırlığında. Yapılan açıklamada, Alvarez’in pozisyonunun ardından, penaltılarda kasıtsız çift dokunuş durumları için kural değişikliği yapılması konusunda FIBA ve IFAB ile görüşmelere başlanacağı ifade edildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

14 Yaşındaki Kız Çocuğu Balkondan Düştü

Aksaray'da bir 14 yaşındaki kız, 3. kattaki balkondan düşerek 2. kattaki bir dairenin balkonuna çakıldı ve ağır yaralandı.

Keykubat Mahallesi’nde Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucu biri kaldırıma savrulan otomobil, yaya 2 kişiye çarparak 4 yaralıya yol açtı.

Motosiklet Denetiminde 2 Milyon 288 Bin Lira Ceza

Manisa'da gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 1.874 araç kontrol edilerek, 622 sürücüye toplamda 2.288.441 TL ceza kesildi; 37 araç trafikten men edildi.

Başakşehir İkitelli OSB’de Ayakkabı İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı

Başakşehir'deki Aymakop Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalatında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir müdahaleyle söndürdü.

Kahramanmaraş’Ta Trafik Kazasında Üç Kişi Yaralandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı, üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.