UEFA Gelirleri 2024-2025 Sezonunda Açıklandı

UEFA, 2024-2025 dönemine ait mali raporları kamuoyuyla paylaştı. Rapor kapsamında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Rams Başakşehir’in UEFA’dan sağladığı gelirler netlik kazandı.

GALATASARAY’IN YÜKSEK GELİRİ

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden 4 milyon 29 bin euro, Avrupa Ligi’nden ise 14 milyon 83 bin euro gelir elde etti. Bu verilere göre sarı-kırmızılı takım, UEFA organizasyonlarından toplamda 18 milyon 373 bin euro kazanarak 2024-2025 sezonunda Türk takımları arasında en yüksek geliri elde eden ekip oldu.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’IN KAZANCI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nden 15 milyon 682 bin euro gelir sağladı. Aynı ligde mücadele eden Beşiktaş ise 10 milyon 712 bin euro gelir elde etme hakkı kazandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan İftar Programında Barış Vurgusu Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'daki savaşla ilgili Türkiye'nin barış yanlısı tutumunu vurgulayarak diplomatik çabalarını sürdüreceklerini ifade etti.

İsviçre Tahran Büyükelçiliğini Geçici Olarak Kapatma Kararı Aldı

İsviçre, İran'ın başkenti Tahran'daki büyükelçiliğini, ABD ve İsrail'in saldırıları nedeniyle güvenlik endişeleriyle geçici olarak kapatma kararı aldı.

ABD’deki Dava Süreci Uzlaşmayla Sonuçlandı

Halkbank, 2019'dan bu yana süregelen ABD ceza davasının uzlaşmayla çözülmesi için anlaşmanın yürürlüğe girdiğini duyurdu.

Hark Adası Petrol İhracatında Stratejik Hedef

ABD'nin İran'a yönelik saldırılarının odak noktası, ülkenin petrol gelirlerinin büyük bölümünü elde ettiği Hark Adası olduğu iddia ediliyor.

Trump’tan Savaşın Yakında Biteceği Açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik yaptığı açıklamada, hedef alınacak pek bir şeyin kalmadığını belirtti.