“Victor Osimhen İçin Korkunç İhtimal!”

GALATASARAY’DA OSIMHEN’İN GELECEĞİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Geçtiğimiz sezonu hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray’da en belirgin isimlerden biri Victor Osimhen oldu. Sarı-kırmızılıların sezona Napoli’den kiralık olarak kattığı bu yıldız futbolcu, ligde attığı 26 golle krallık koltuğunu kazandı. Gösterdiği performans ve takıma olan bağlılığıyla taraftarların sevgisini kazanan Nijeryalı oyuncunun geleceği ise hâlâ belirsizliğini koruyor. Galatasaray, Osimhen’in transferi için Napoli ile anlaştı ve Suudi Arabistan ile Premier Lig’den gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

AL HILAL’DEN YÜKSEK TEKLİF

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Hilal, Osimhen’in çıkış maddesi olarak belirlenen 75 milyon euro’yu Napoli’ye ödemek için hazır olduğunu bildiriyor. Ayrıca, Al Hilal’in Osimhen’e yıllık net 40 milyon euro’luk bir sözleşme önerdiği öğrenildi. Bu büyük teklifler, oyuncunun geleceği üzerinde ciddi bir etki yaratıyor.

NAPOLI’NİN TEPKİSİ

Osimhen, kendisine gelen teklifleri düşünürken tatilini geçirmeyi tercih ediyor. Bu durum, bonservisi Napoli’de bulunan oyuncunun kulübü tarafından tepkiyle karşılanıyor. İtalya’dan La Repubblica’nın aktardığına göre, Osimhen’in tutumunu değiştirmemesi halinde Napoli, oyuncuyu kadro dışı bırakma kararı alabilir.

Haberin detaylarına göre, eğer Osimhen herhangi bir kulübe transfer edilmezse ve kadro dışı kalırsa, 1 yıl boyunca futboldan uzak kalma ihtimali bulunuyor. Bu durum, hem oyuncunun kariyerini hem de Galatasaray’ın planlarını olumsuz etkileyebilir.

GALATASARAY’IN TEKLİFİ VE FORMALAR

Ayrıca Galatasaray’ın Osimhen için teklifinin bonuslarla birlikte yıllık 20 milyon euro olduğu bildirilmekte. Kulüp yönetiminin, yıldız oyuncudan Temmuz’un ilk haftasına kadar karar vermesini istediği öğrenildi. Bu sırada Galatasaray, gelecek sezon giyeceği yeni formalarını tanıttı. Forma tanıtımında Mauro Icardi, Davinson Sanchez, Mario Lemina ve Kaan Ayhan gibi isimler yer alırken, 45 numaralı Osimhen formaları GSStore mağazalarında raflarda yer aldı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 41 maça çıkan Nijeryalı yıldız, 37 gol ve 8 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.