Zuhal Böcek’in Tutuklanması Soruşturma Kapsamında Gelişti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevden alınan Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek’in de bulunduğu 3 şüpheli, devam eden soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolleri için hastaneye sevk edilip, ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne götürüldükleri öğrenildi.

Şüpheliler savcılıkta verdikleri ifadeler sonrası, Zuhal Böcek “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçlamasıyla tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilirken, diğer iki kişi ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

ZUHAL BÖCEK TUTUKLANDI

Görevden alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek tutuklandı. Soruşturma kapsamındaki diğer şüpheliler arasında, Böcek’in başdanışmanı ve belediyede görev yapan iki personel ile iki şoför de yer almakta ve bu kişiler daha önce tutuklanmıştı.

TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Zuhal Böcek, 1 Ağustos 2025’te Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması nedeniyle “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması” suçlamasıyla tutuklanmış, daha sonra 19 Aralık’ta tahliye edilmişti.

Söz konusu soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir şirket üzerinden gerçekleştirilen usulsüz harcamalarla yaklaşık 399 milyon 507 bin lira kamu zararına neden olunduğu iddiaları gündeme gelmiş durumda.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’de Seçim Gündemi Sıcak Tartışmalara Neden Oluyor

Fenerbahçe'de haziran ayındaki başkanlık seçimleri öncesinde birçok önemli açıklama gündeme geldi. Seçim heyecanı artıyor.

Fenerbahçe Kamuoyunu Bilgilendirdi: Asılsız İddialar Reddedildi

Fenerbahçe, Ahmet Çakar’ın soyunma odasındaki kavga iddialarını yalanlayarak, bunun asılsız olduğunu belirtti ve hukuki süreç başlatılması yönünde adım atacağını açıkladı.

Mescid-i Aksa’ya Geçen Ay 30 Baskın Gerçekleşti

İsrail’in ateşkese rağmen Gazze’deki saldırıları sürerken, nisan ayında Mescid-i Aksa'ya 30 kez baskın düzenlendiği ve Harem-i İbrahim Camisi'nde ezanın 91 kez yasaklandığı belirtildi.

Fenerbahçeli Edson Alvarez’den Dikkat Çeken Paylaşım

Fenerbahçe ile Başakşehir arasında gerçekleşen maçta taraftarın tepkisini çeken Edson Alvarez, gece geç saatte ilginç bir paylaşımda bulundu.

Diyarbakır Kutlamalarında Olumsuz Olaylar: Yaralılar ve Gözaltılar

Diyarbakır'da Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselişi kutlanırken çıkan olaylarda 11 kişi yaralanırken, 10 kişi gözaltına alındı.