Süper Kupa Bursa’yı yenen Galatasaray’ın

Galatasaray kupaya doymuyor! Süper Lig’de şampiyon olan, Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Cimbom, Süper Kupa’yı da koleksiyonuna ekledi ve 3’te 3 yaptı.

Ankara’daki maçta Bursaspor önünde Yasin’in attığı gol Aslan'a zaferi getirdi

TFF Süper Kupa finalinde lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor kozlarını paylaştı. Ankara'daki Osmanlı Stadı'ndaki dev mücadelede kupaya uzanan taraf sarı kırmızılılar oldu. Cimbom, yeşil beyazlı rakibini 21. dakikada Yasin Öztekin'in attığı golle 1-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

CİMBOM 3'TE 3 YAPTI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu ve Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından Süper Kupa'yı da kazanarak 3'te 3 yaptı ve büyük bir başarıya imza attı. Sarı kırmızılı ekip, 4. kez kupayı alarak Süper Kupa'yı en çok kazanan takım oldu.

YASİN KUPAYI HEDİYE ETTİ

Aslan'a Ankara'da kupayı Yasin Öztekin'in golü getirdi. 21. dakikada Bilal'in pasında rakibinden sıyrılan Yasin, ceza sahası önünden yaptığı vuruşla kaleci Mert'i kapattığı köşen avladı ve maçtaki tek gole imza attı. Yasin'in bu golle sarı kırmızılılara Süper Kupa'yı hediye etti.

ÖNEMLİ

Kartalkaya Yangınında 14.6 Saniye Görüşme

Bolu'daki Grand Kartal Otel yangınında, 78 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan olayda otel müdürünün acil bir uyarı yaptığı belirlendi.

Bolu’da Yangınla İlgili Gelişmeler Devam Ediyor

Bolu'daki Grand Kartal Otel yangınında otel müdürünün kısa bir görüşme ile yetkilileri uyardığı belirlendi. Yangında 78 kişi hayatını kaybetti.

Daha Fazlası!