Bafra’da Kapıkayafest Yarışları Tamamlandı

DOĞA SPORLARI FESTİVALİ KAPSAMINDA YARIŞLAR GERÇEKLEŞTİ

Samsun’un Bafra ilçesinde bu yıl 6’ncı kez düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali (Kapıkayafest) çerçevesinde yapılan Türkiye Kupası 5. Etap Puanlı Yol Yarışları’nın ikinci ayağı olan Kriteryum Yarışları başarıyla tamamlandı. Bafra Belediyesi ile Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle gerçekleşen bisiklet yarışı, Sera OSB’de yapıldı. U15, U19, büyük kadın ve büyük erkek kategorileriyle gerçekleştirilen etkinlikte yarışçılar, 1,5 kilometrelik parkurda mücadele etti.

SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yarışta dereceye giren sporcular ödüllerini, Kapıkayafest kamp alanında düzenlenen bir törenle aldı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bu yarışlarla Bafra’nın tanınırlığını artırdıklarını ve sporun gelişimine katkı sağladıklarını belirtti. Kılıç, “Bafra’mızı spor merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bisiklet yarışında ilçemize gelen sporcularla sporun birleştirici gücünü bir kez daha hissettik.” dedi. Başkan Kılıç, yarışların düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Bisiklet Federasyonu’na da teşekkür etti.

ÖNEMLİ

Yüksekova’da Orman Yangını Devam Ediyor

Yüksekova’da Dağlıca köyünde iki gündür süren orman yangını, rüzgarın etkisiyle yayıldı. Ekipler yangını kontrol altına almak için yoğun mücadele veriyor.

Arda Güler, Real Madrid’de ilk 11’de

Arda Güler, La Liga'daki sezon açılışında ilk 11'de görev aldı ve takımının Osasuna'yı 1-0 yenmesinde önemli bir rol oynadı. Teknik direktör Güler'i övgüyle değerlendirdi.

Daha Fazlası!