Cenaze Toprağa Verildi Diyarbakır’da

YANGIN MÜDAHALESİNE GİDERKEN KAZA GEÇİRDİ

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yangına müdahaleye giderken yaşanan kazada ağır yaralanan itfaiye eri Haydar Öz, hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Öz’ün cenazesi Gülbaran Mezarlığı’na getirildi.

CENAZE TÖRENİNE KATILIM YÜKSEK OLDU

Cenaze törenine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Ergani Belediyesi Eş Başkanları Birsen Azak Bayar ile Şiyar Güldiken, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları katıldı. Ayrıca, meclis üyeleri, İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeli ve Öz’ün yakınları da cenazeye eşlik etti. Kılınan cenaze namazının ardından Haydar Öz’ün cenazesi toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

ÖNEMLİ

Kırsal Kadınlar, Kaymakam Kalkan’ı Ziyaret Etti

Erzurum'un Olur ilçesinde, ilçenin ilk kadın kaymakamı Semanur Kalkan'a, Ormanağzı Mahallesi'ndeki kadınlar çeyiz bohçası ve yerel ürünlerle sürpriz bir kutlama düzenledi.

Hayat Hatay Projesi, 600 Kadın Birleşti

Hatay'da başlatılan 'Hayat Hatay' projesi, deprem sonrası 600 kadın kooperatifini bir araya getirerek yöresel ürünlerin Türkiye genelinde pazarlanmasını sağlıyor. Kadınların aktif rolü takdir ediliyor.

Daha Fazlası!