Katil, TikTok Videosu çekti! 14 yaşındaydı

OLAYIN MEYDANA GELİŞİ

Acı bir olay, 22 Nisan tarihinde saat 01.00 civarında Seyhan ilçesi Mıdık Mahallesi’nde yaşandı. Murat Aras Hirman, motosikletiyle evden arkadaşı M.E.Ş. ile dışarı çıkmak için yola koyuldu. Motosikletin arkasında oturan M.E.Ş., sosyal medya için video çektiği esnada elindeki tabanca kazara ateş aldı. Silahın ateş alması sonucu çıkan mermi, Hirman’ın sırtına isabet etti. Bu durum, motosikletin kontrolünü kaybetmesine neden oldu ve ikili düştü.

ACI DURUMUN HABERİ

Murat Aras Hirman’ın kanlar içinde kaldığını gören M.E.Ş., hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İlk müdahale sonrasında, yaralı Hirman, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. M.E.Ş. ise polis tarafından gözaltına alındı ve motosikletle yolda ilerlerken arkadaşının nereden geldiğini bilmediği bir kurşunla vurulduğunu öne sürdü.

İTİRAF VE SONUÇ

Emniyete götürülen M.E.Ş., sorgusunda silahın kendisinde olduğunu ve yanlışlıkla ateş ettiğini kabul etti. Murat Aras Hirman, hastanede yapılan ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alındı ancak doktorların tüm çabasına rağmen 29 Nisan’da yaşam mücadelesini kaybetti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E.Ş., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

ÖNEMLİ

Uludağ’daki Yangın İhmaller Ortaya Çıktı

Uludağ'daki Kervansaray Otel'de 27 Mart 2025'te meydana gelen yangınla ilgili yayınlanan raporda, yetersiz yangın önlemleri ve eksik denetimler dikkat çekti.

Balıkesir’deki Artçı Depremler Ne Anlama Geliyor?

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, Balıkesir Sındırgı'daki 6,1 büyüklüğündeki depremin, birçok farklı fayın etkinliğiyle meydana geldiğini belirtti.

Daha Fazlası!