Sultanbeyli’de Yangın Paniğe Neden Oldu

YANGIN PANIĞA NEDEN OLDU

Sultanbeyli’de, iki katlı bir binanın çatısında çıkan yangın, büyük paniğe yol açtı. Alevlere kapılan çatı, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olay, Yavuz Selim Mahallesi Karagül Sokak’ta saat 18.30 sıralarında gerçekleşti.

ALEVLER KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Bilinmeyen bir sebep nedeniyle çatıda çıkan yangın hızla yayıldı. Durumun acil olarak bildirilmesi üzerine, olay yerine polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbirleri alırken, itfaiye ekipleri alevleri büyümeden söndürdü.

Yangın sonucunda herhangi bir ölü veya yaralı olmadığı öğrenildi. Yangın ile ilgili olarak gerekli incelemelerin başlatıldığı bildirildi.

ÖNEMLİ

Cuma Günü Alaska’da Zirve Yapılacak

Alaska'da düzenlenecek Trump-Putin zirvesi, tarihi öneme sahip. Toplantı, iki ülke ilişkileri ve bölgedeki askeri hazırlıkları ele alacak.

Keratinin Dişleri Onarabileceği Belirtiliyor

King's College London araştırmacıları, saç ve deri proteinlerinin diş minesini onarıp koruyabileceğini belirledi. Keratin, dişlerin yüzeyine uygulandığında koruyucu bir kaplama sağlıyor.

Daha Fazlası!